Tusvik og Tønne altså…

De vet å hisse på seg publikum. Det er liksom ikke et helt ukjent fenomen. Gjennom sin podcast er tidvis intet hellig, og ingen skånet for å bli jabbet om. Det er rett som det er at de tramper på noen ømme tær, og gjerne har de to på seg blytunge tresko som gir intens smerte for de det gjelder. Jeg kjenner ikke inngående til dem, men har fått med meg litt av det de driver med. Jeg tror ikke dame 50+ er deres målgruppe, men med så mange kontroversielle uttalelser er det jo ikke fritt for at man får litt med seg.

De to driftige damene har nå laget russelåt for jentene. Den er ment for å tråkke på guttene. Det trengs fordi en russepappa har slengt med leppa, at man ikke må krenkes så mye.

Nå skal det sies at den russepappaen godt kan ta seg en bolle, og gjerne en ekstra som han kan stappe opp der sola ikke skinner.

«Du er en boytoy, jobben din er å slikke fitte».«Morra di har sagt at størrelsen ikke teller, det er jug».

Låten skal være parodisk, og de vil at den skal være så bra at russen selv skal elske den, sier de.
Sitat NRK

Hva er dette da?
De to damene forteller at det er laget på spøk og moro, men seriøst! Damene er over 40 år, og da syns jeg bare det blir kleint. Hadde det vært russejentene selv som hadde laget den kunne jeg kanskje skjønt det.

Ja! Teksten på russelåtene er nedverdigende og seksuelt krenkende ovenfor tidvis unge jenter, til og med de under den seksuelle lavalder. De er så grove og så støtende at man kan bli kvalm av mindre. Men å lage en likelydende låt for å ta igjen på gutta… Nei, kom igjen!

Det er fortsatt ikke slik at man retter opp en feil med å gjøre en ny feil. Her faller Tusvik og Tønne ned på tekstforfatternes nivå, og det er hverken spøk eller moro. Det er barnslig og teit!

Vi som er halvveis i livet må kunne møte problematikken rundt russelåtene på en bedre måte enn å ta igjen med samme mynt, for jeg er helt enig i at russelåtene er altfor drøye!
Uansett, parodi eller ikke.. Dette var skuffende!

 

 

Det har vært en følelsesladet uke for min del. Jeg har vært redd…

Jeg har vært sint..


Jeg har vært glad..

Jeg har vært sur…


Jeg har vært flau..


Jeg har vært gal..


Og jeg har vært trist..

Skikkelig følelsesmessig Berg-og-dal-bane. Neida, er ikke riktig så ustabil, men har vært med i en utfordring som Frodith har initiert. Det var faktisk utrolig morsomt, men det gikk ingen stor skuespiller tapt i meg.

Noen av de andre var derimot hysterisk morsomme og kreative. Det har vært utrolig givende å se på de andres bidrag. Så utrolig masse kreative og flinke folk altså! Bare å ta av seg hatten for dem, alle som en!

I dag tenkte jeg å gå all in i Feel me, Fordiths lille utfordring. Siden ordet er trist, tenkte jeg å grine litt for jeg kunne grine på kommando før, men det var før og ikke nå. Nå trengs det hjelpemidler..

Løk, chili eller tigerbalsam. Her skal det grines! Det er bare så trist, så trist… for jeg orker ikke gå all inn likevel. Det blir bare å svi altfor mye, og da kan jeg jo bli trist på ordentlig.

Jeg blir nesten trist av resultatet. Men trist er trist og mission completed selv om jeg feiget ut!

Når sant skal sies har jeg faktisk brukt tigerbalsam i yngre år for å ta et bilde som skulle illustrere kjærlighetssorg. Det gikk dårlig, for hun som skulle ta bildet holdt på å le seg skakk. Ble ikke noe trist romantisk bilde, snarere et bilde av en panisk tenåring med sminke i hele ansiktet og grusomme grimaser over å få tigerbalsam i øyet!
Takk for utfordringen Frodith. Den har faktisk vært veldig morsom og kreativ 🌸🌸🌸

I dag var det jobb for min del, selv om det er søndag. Jeg jobber ikke i helgene til vanlig, men i dag måtte jeg også trø til. Sånn er det av og til.

Under pandemien har jeg tidvis hatt mye stress og kaotiske dager. Ekstraordinære situasjoner krever ekstraordinær innsats, men sånn har det vært for mange. Vi skal være glad for at vi har jobb tenker jeg.

Det blir altså søndagsjobbing av og til. Det er faktisk litt gøy også.  Da er det masse folk og full rock n’ roll på hele anlegget.

Det eneste minuset er at helga blir så kort. Derfor må jeg kose meg ekstra mye de siste timene med helg. Egentlig skulle jeg vel ha laget middag og ryddet litt, men det gidder jeg ikke. Jeg feier heller over rommene med blikket og tar Vesla med og spiser ute.

God søndag til dere alle!

Nå skal jeg være så ærlig å innrømme at jeg begynner å bli dyktig lei alt som heter covid-19, og sosial distanse.
Jeg savner å kunne være mange samlet. Enda jeg vet vi er på slutten av oppløpet, er det like før jeg vil gi blanke blaffen i alt.

Nå vil jeg klemme igjen. Jeg vil sitte tett i tettpakket i et konsertlokale. Bane meg vei på fotballkamp. Dra på ferie med fly uten å trenge  å bekymre meg for karantene-hotell. Jeg vil at den nye normalen skal være på plass rimelig snart slik at covid-19 bare er noe vi husker tilbake på og grøsser ved tanken.

Jeg holder ut. Selvsagt skal jeg gjøre mitt, men det er litt trått akkurat nå. Men snart.. Snart er det over! ❤️

Heller lykkelig som gal enn kjedelig og normal!!

Det finnes mange måter å være gal på, men hva mener vi med å være gal?

Galskap er  å oppføre seg tåpelig og meningsløst, gå utenfor det som er ansett å være normalen. Jeg tenker at det er kult å være litt gal av og til. Bevege seg utenfor A4-arket og utfordre seg selv.

Ja, så var det Frodiths foto-utfordring.

Kanskje ikke helt normal, og man kan muligens mistenke at jeg har jukset med litt med filter, men jeg anser meg for å se noenlunde gal ut!

 

 

 

Klart man kan bli flau! Mange grunner til det egentlig. Faktisk kunne jeg skrevet bok om emnet. I dag sier Frodith at vi skal være flau!
Jeg et faktisk ganske god på å trampe i salaten så dressingen skvetter. Ikke at jeg liker det bestandig, men av og til er det godt å avsløre sider ingen tror man har!

I dag har jeg kort lunte, og derfor passet utfordringen fra Frodith perfekt! I dag skal vi være sur!

Jeg velger meg jentesur!

Når noen skravler i vei om ting de ikke burde, og ikke minst om ting de har fått vite i fortrolighet blir jeg sur! Skikkelig sur! Hva er vitsen med det liksom? Blir som ordtaket om at en hemmelighet er noe du forteller til EN person av gangen. Jeg blir sur over slike bagateller. Jaja… jentesur er egentlig best. Da blir jeg sutre-sur også går det fort over. Hadde jeg vært dritt-sur hadde det vært mye verre…

I dag vil Frodith at vi skal være glade. Klart man blir glad når holder på med en så morsom utfordring!

Jeg er glad i livet. Det leverer så ofte og gjør meg glad. Det som gjør meg mest glad er familie og venner. De får meg stort sett til å føle meg vel, og får meg ofte til å le.

Jeg liker å være glad, dessuten synes jeg glade mennesker er så pene! De får så «snille» rynker ved øynene.

Å ta blide mens man er glad på kommando var vanskelig. Det ble jammen mye rart av det. Det ble som det ble, og glad er jeg for det også.

I natt har jeg fundert over mine kreative evner og evne til gjennomføring når det gjelder huset mitt. Ja, eller mangel på sådanne. Det kan ta nattesøvnen fra alle og en hver.

Det er sjelden jeg bruker tid på det jeg lykkes med. Altså det som blir bra. Tar meg ikke tiden til å kjenne at jeg mestrer, halser bare videre til meste utfordring. Jeg tenker ikke nødvendigvis på de store tingene, men alt i alt. Det er jo bare å prøve! Det er jo gøy!

Men med prøving kommer også feiling, og når det gjelder hus kan det koste dyrt.

Grunnen til at jeg ofte ikke oppnår forventet resultat er at jeg er tids-optimist, utålmodig og har utrolig lett for å være impulsiv å hoppe uforberedt inn i ting. Snarveier er også ett stikkord.

You Tube er tidvis min bibel, og uten den hadde jeg vært bunnløst fortvilet og ganske så rådvill. Det jeg finner der, blir veiledende og resten ender ofte med at jeg tar meg kreative friheter og får MYE mer arbeid enn jeg hadde planlagt.

Jeg vil bygge om litt i huset, og lå halve natten og fantaserte om hvor flott det kommer til å bli. Men først må jeg finne ut om banken er enig, og så må jeg søke til kommunen. Det har jeg aldri gjort før, så det blir spennende..

Forskjellen fra tidligere er at nå skal jeg tenke meg godt om, og være helt sikker på at det er sånn jeg vil ha det.