I dag har himmelen åpnet alle slusene, og det bøtter ned regn. Påska er over halvveis, men den nytes fullt ut. Vesla og jeg dro fra hytta i går, etter en uke i utlendighet. Det har vært deilige dager, men sannelig godt å komme hjem også.

Borte bra, men hjemme best!


Det beste med å komme hjem var å få dusjet og ikke minst å få på seg reine klær. Etterpå dro vi til storesøster å hadde påskeegg-jakt! Etter litt rebuser og oppgaver var mysteriet om eggene løst og funnet. Da var det bare å nyte resten av dagen til fulle!!

Vi kunne strengt tatt hatt en dag på sofaen siden vi har vært ute hver dag, men det går ikke. Vi må på tur i dag også. Dog blir det bare en kort tur i nærområdet.

Været er ingen hindring. Finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær!

 

Da erklærer vi påska for offisielt i gang! Skjærtorsdag og det bøtter ned med regn utenfor dørene. Godt vi har vært ute alle de andre dagene, og kan nyte en innedag.

Vi har pynta..

Vi har løst krimgåter.. Det skal sies at jeg ikke klarte de jeg prøvde meg på, altså ikke noen potensiell etterforsker eller morder.

Vesla har hatt påske-rebus, og klarte heldigvis å løse den, for den ga løsningen til hvor påskeharen hadde lagt påskeegget! Det skal sies at håpefulle måtte bruke hjelpemiddel for å løse oppgavene. Da var det godt å ha «ring en venn». Storesøster og lille-storebror ga god bistand.

Påska er i gang, og selv om vi ikke er så mange sammen som vanlig, holder vi tradisjonene i hevd. 🐣

 

Da er det avgjort.

I går gikk de siste avtalene i boks, og nå blir det vei i vellinga. Vesla og jeg skal flytte!

Det begynte med at far fortalte om et lite bruk som skulle selges på hjemplassen sin, og minnene om alle historiene og barndoms somre kom frem fra glemselen. Det var som om det var ment for oss. Et lite hus, og en liten fjøs i god stand. Passelig til å ha litt sauer og kanskje noen høner. Tilhørende er også noen jorder og litt grønnsaks åkere. Det tilhører også en liten båt som kan brukes i skjærgården. Vi skal bli selvforsynte på grønnsaker og fisk!

Bymusa skal bli til skogsmus!
På øya er det to fastboende, men det er endel flere i feriene. Med Vesla og meg, blir vi fire! Vi dobler altså befolkningstallet når vi kommer.

Det tok litt tid å få på plass hjemmeskole til Vesla, men nå er fagplanene avklart og godkjent. Jeg skal ha permisjon 70% fra jobben, og jobbe 30% på hjemmekontor. Det er innvilget for ett år. Jeg skal drive blogg på heltid, og har laget er fremdriftsplan for å få dette utviklet.

Det å bo på ei øy med bare 4 mennesker blir et eventyr! Med dårlig båtforbindelse blir det lite reising på oss, men nå skal eventyret starte!

Vesla skal trene håndball og dans via teams, og hun ser ikke mørkt på noen ting! Vi er klar og vi gleder oss. Ett år med selvrealisering i denne tiden passer perfekt til oss!

Vi drar på Lopphavet, og flytter ut på Loppa! Mamma’n til Vesla skal bli sauebonde!