Last Updated:

Øye for øye..

Categories Blogg

Tusvik og Tønne altså…

De vet å hisse på seg publikum. Det er liksom ikke et helt ukjent fenomen. Gjennom sin podcast er tidvis intet hellig, og ingen skånet for å bli jabbet om. Det er rett som det er at de tramper på noen ømme tær, og gjerne har de to på seg blytunge tresko som gir intens smerte for de det gjelder. Jeg kjenner ikke inngående til dem, men har fått med meg litt av det de driver med. Jeg tror ikke dame 50+ er deres målgruppe, men med så mange kontroversielle uttalelser er det jo ikke fritt for at man får litt med seg.

De to driftige damene har nå laget russelåt for jentene. Den er ment for å tråkke på guttene. Det trengs fordi en russepappa har slengt med leppa, at man ikke må krenkes så mye.

Nå skal det sies at den russepappaen godt kan ta seg en bolle, og gjerne en ekstra som han kan stappe opp der sola ikke skinner.

«Du er en boytoy, jobben din er å slikke fitte».«Morra di har sagt at størrelsen ikke teller, det er jug».

Låten skal være parodisk, og de vil at den skal være så bra at russen selv skal elske den, sier de.
Sitat NRK

Hva er dette da?
De to damene forteller at det er laget på spøk og moro, men seriøst! Damene er over 40 år, og da syns jeg bare det blir kleint. Hadde det vært russejentene selv som hadde laget den kunne jeg kanskje skjønt det.

Ja! Teksten på russelåtene er nedverdigende og seksuelt krenkende ovenfor tidvis unge jenter, til og med de under den seksuelle lavalder. De er så grove og så støtende at man kan bli kvalm av mindre. Men å lage en likelydende låt for å ta igjen på gutta… Nei, kom igjen!

Det er fortsatt ikke slik at man retter opp en feil med å gjøre en ny feil. Her faller Tusvik og Tønne ned på tekstforfatternes nivå, og det er hverken spøk eller moro. Det er barnslig og teit!

Vi som er halvveis i livet må kunne møte problematikken rundt russelåtene på en bedre måte enn å ta igjen med samme mynt, for jeg er helt enig i at russelåtene er altfor drøye!
Uansett, parodi eller ikke.. Dette var skuffende!

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *