Last Updated:

Mamma’n til Vesla skal bli sauebonde!

Categories Blogg

Da er det avgjort.

I går gikk de siste avtalene i boks, og nå blir det vei i vellinga. Vesla og jeg skal flytte!

Det begynte med at far fortalte om et lite bruk som skulle selges på hjemplassen sin, og minnene om alle historiene og barndoms somre kom frem fra glemselen. Det var som om det var ment for oss. Et lite hus, og en liten fjøs i god stand. Passelig til å ha litt sauer og kanskje noen høner. Tilhørende er også noen jorder og litt grønnsaks åkere. Det tilhører også en liten båt som kan brukes i skjærgården. Vi skal bli selvforsynte på grønnsaker og fisk!

Bymusa skal bli til skogsmus!
På øya er det to fastboende, men det er endel flere i feriene. Med Vesla og meg, blir vi fire! Vi dobler altså befolkningstallet når vi kommer.

Det tok litt tid å få på plass hjemmeskole til Vesla, men nå er fagplanene avklart og godkjent. Jeg skal ha permisjon 70% fra jobben, og jobbe 30% på hjemmekontor. Det er innvilget for ett år. Jeg skal drive blogg på heltid, og har laget er fremdriftsplan for å få dette utviklet.

Det å bo på ei øy med bare 4 mennesker blir et eventyr! Med dårlig båtforbindelse blir det lite reising på oss, men nå skal eventyret starte!

Vesla skal trene håndball og dans via teams, og hun ser ikke mørkt på noen ting! Vi er klar og vi gleder oss. Ett år med selvrealisering i denne tiden passer perfekt til oss!

Vi drar på Lopphavet, og flytter ut på Loppa! Mamma’n til Vesla skal bli sauebonde!

3 kommentarer

3 thoughts on “Mamma’n til Vesla skal bli sauebonde!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *