Vi har fått barn!

Categories Blogg, Hverdagsliv

Nå  puster matmor lettet ut. To nydelige små valper er omsider kommet til verden. En gutt og ei jente. Vesla og jeg har gitt de navnene Dexter og Amy.

På sein ettermiddag begynte jeg å få bange anelser. Daisy hadde slitt lenge, men det gikk ikke fremover. To timer etter vannavgang og etter konsultasjon med veterinær, dro vi på dyreklinikken. Daisy, Vesla og meg. Der ble vi møtt av de beste av de beste.
Det viste seg at grunnen til at ingenting skjedde, var at ene lå med hodet ned,  og andre lå med rumpa ned. Da ble det dårlig plass, og ingen kom seg ut!
Veterinæren jobbet med Daisy, og hun hylte av smerter, men etter kort tid fikk hun ut første valp. Helledussen så fin! En sjokolade-brun liten gutt. Daisy vasket han litt, og fikk han på pattene. Da gikk det bare kort tid før neste meldte sin ankomst. En liten svart jente med hvit stjerne i panna. Hun kom med stumpen først, og hadde navlestrengen kveilet rundt kroppen, men veterinæren jobbet supereffektivt med å få ut den lille skapningen og alt gikk fint.

Daisy skjønte intuitivt hva hun skulle gjøre, og veterinæren skrøt av at hun er en vennlig hund med godt lynne, og godt morsinstinkt. Alt gikk helt strålende med de alle tre, og to timer etter at vi kom på dyreklinikken, var vi hjemme igjen. Takk og pris for en så dyktig veterinær, og ikke minst Vesla som var med å holde Daisy mens siste valp ble hentet ut.

Så nå er vi hjemme igjen, alle sammen. Lykkelig og stolte.

De der små valpene er to matvrak, og de ligger konstant og spiser. Daisy er rolig og ligger og passer på de små beibiene sine. Dette tror jeg går over all forventning, og nå gleder jeg med masse til dagene fremover.

6 kommentarer

6 thoughts on “Vi har fått barn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.