Dårlig planlegging

Categories Blogg, Hverdagsliv

Det er to sprelske små nøster vi har fått i hus, det er det ingen tvil om. De kravlet rundt i hundesengen, og tippet stadig ut av den, så enden på visa var at hundesengen, som kostet en god høvding ble byttet ut med en pappeske! Det enkle er ofte det beste.

Jeg har omdøpt de to nøstene til Klabb og Babb. Når den ene sover, piper den andre. Mammaen har det for varmt, og valpene blir fort kalde. Der er ikke noe midt på treet, her er det enten eller. Stakkars hunde-mamma. Hun lider med all den pelsen hun har. Før hun fikk valpene, brukte hun å legge seg på magen i valpestilling, der det trekker mest, for å kjøle seg ned, men med to stykker som piper etter mamma’n sin straks hun forlater, er ikke det mulig. Hun plages skikkelig. Puster og peser så det holder. Nytter ikke å si det går over, for hun har det varmt nå!

Jeg føler skikkelig med valpemor.

Selv er jeg lei av å bare være hjemme. Nå vil jeg på jobb! Det er så kjedelig å sitte og jobbe helt alene hele tiden, men jeg har muligens funnet en løsning. Jeg kan begynne dagen med hjemmekontor og dra senere på kontoret, da er Vesla hjemme noen timer etter at jeg drar. I tillegg skal jeg låne et kamera hos søsteren min, slik at jeg kan se hva som skjer inne hos valpene mens jeg er borte. Tror det må bli sånn, for jeg er utrolig glad i kontoret mitt. Det krever litt logistikk-planlegging, men det får jeg til.

Monty, valpe-pappa, er person non grata for den øvrige valpefamilien. Han må ikke nærme seg valpemor for da freser hun. Han er ensom utenfor, og piper sårt fordi han vil inn i fellesskapet. Hvor lenge det blir sånn vet jeg ikke, men veterinæren sa vi måtte forvente at det ble sånn. Det er bare at det er himla upraktisk! Tro hvordan det skal gå i jula?

Huff! Det var utrolig dårlig planlagt, dette valpekullet. Nei, vent! Stemmer det! Det var jo overhode ikke planlagt!!!

 

6 kommentarer

6 thoughts on “Dårlig planlegging

    1. Det var en skikkelig ulykke får man si! Bilder kommer etterhvert som mammaen blir mer fortrolig når vi løfter dem. Ennå følger hun vaktsomt med hvis vi tar de opp. Hun må få bli trygg på at hun får de tilbake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.