Ut å spise stadig vekk, er ikke feil!

Categories Blogg

Det skjer ikke så ofte at vi drar ut for å spise middag, men det skjer av og til. Trist faktisk. At vi ikke gjør det oftere. Faktisk bør vi gjøre det minst én gang i uka.
I forrige uke var det nydelig vær og jeg kjente overhodet ikke for å stå inne å lage middag. Vesla hadde i tillegg leksefri, så da var det duket for at mor og datter kunne spise ute. Endelig skulle også vi ut å spise! Vi dro sammen med noen venner, og det blei ei nydelig stund.

Det tok oss ca 20 minutter å gå innover marka før vi kom til en nydelig gapahuk ved elva. Sola var krøpet ned bak tretoppene og elva var frisk og kald. Det var en flott plass, og alt var klart til at vi kunne lage bål og kose oss. Etter noen minutter var det fyr på bålpannen  som vi kunne grille på, og brått var maten på vei. Aldri smaker maten så godt som når man spiser ute

 

Vesla og jeg fikk noen fine bildet i tillegg. Hun fant ut hun skulle prøve en posering i bergveggen, men da fikk mamma’n så nerver at hun ble jaget ned!

Det kunne endt der, og vi kunne gått hjem glad og fornøyd, men jeg var jo ikke alene. Vesla var der, og den iskalde elva var der….

4 kommentarer

4 thoughts on “Ut å spise stadig vekk, er ikke feil!

    1. Hun starter gjerne badesesongen i mars/april og avslutter ut i oktober, men denne gangen i ei iskald elv? Av og til skjønner jeg et det er mer viking i henne enn mammaen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *