Last Updated:

Pass til besvær

Categories Blogg

I dag skulle vi endelig få fikset det etterlengtede passet til den lille London-fareren min. Jeg fant frem fødselsattest og gammelt pass i går, så alt var på plass. Pappen hadde scannet inn bekreftelse med kopi av legitimasjon, og dette bar sirlig stemplet fra politiet der han bor. Tjo hei, nesten utrolig at jeg hadde alt på plass i god tid, men miraklenes tid er ennå ikke forbi tydeligvis.

Da vi kom til politiet var Vesla storfornøyd med at det bare var vi som ventet. Vi var nummer én!

Sist gang var det mange før oss, og det tok litt tid før vi var ferdige. Vel inne var ikke dokumentene fra pappaen korrekte, og kunne ikke godtas. Det var ikke fritt for at mamma’n til Vesla ble en anelse stressa og tenkte at der røyk turen vår, men det var ikke så dramatisk. Pappa’n måtte bare får de sendt fra politiet, til politiet. Dette for å få bekreftet at de var ekte. Litt for mange som prøver på tusk og juks, så da må de være strenge på sånt. Passet ble likevel gjort klart sånn at når dette blir sendt inn fra pappaen, blir passet satt i bestilling.

Det vil si, London here we come!!!

Det var ei lita dukke som gledet seg veldig, og syns det var gøy med en tur på politistasjonen.

Det går fint å følge oss både på Instagram og Facebook.

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Pass til besvær

  1. Så heldige dere er som skal til London! Vi var der i høstferien 2016 -og det var en helt amazing uke! Kan enda huske små ting som lyder, lukter, maten vi spiste etc. Og høydepunktet var definitivt Hamleys -lekebutikken i 5 etg med historie 100 år bak i tid. Vi var helt uforbredt på hvor fantastisk den butikken var -uansett alder -det var show og lek i alle etasjer -det bare må oppleves!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *