Optisk illusjon

Categories Blogg

I dag er det sløve-lørdag. Endelig en dag hjemme i pysjen, og med en god kopp te, behagelig musikk i bakgrunnen og ei god bok. På bordet brenner det levende lys og håpefulle er opptatt med å strikke strømper til Beste i julegave. Huset er nyvasket, og Vesla og jeg har inntatt en nydelig frokost. Sånne dager er undervurdert.

Herlighet for en vakker illusjon, men lengre fra sannheten kunne det ikke vært! Riktignok ar det sløve- og pysjdag, men det er fordi vi ennå ikke har tatt kattevasken og tannpussen ennå. Klokka er jo bare 14.00. Null stress.

Vesla og jeg har spist skumnisser og cola zero til frokost, riktignok måtte barnet innta et polarbrød og melk før hun fikk innta lekkerbisken i boksen, men i dag er kalorier til for å nytes, ikke telles. Etterpå var det dypdykk inn på TikTok på håpefulle.

Huset ser ut som et lettere katastrofeområde, her hersker det komplette kaos! Jeg har riktignok satt på en maskin med klær, men det er ennå masse klær som skal brettes, og ganske mye som skulle vært støvsuget og vasket. Det gidder jeg ikke rett og slett ikke. TV har vært fylt med Big Bang Teori i hele dag. Ikke noe åndelig påfyll, bare nødvendig bakrunnstøy for at det ikke skal bli for stille. Og ikke minst påfyll av en og annen latterkule fra mor,

Dette er en optisk illusjon av et ryddig hjem 😂

Prokrastinering er jeg jo mester i, så husarbeidet kan definitivt vente. I dag er det “vi-driter-i-alt-og-gjør-ingenting-fornuftig-dag” på Vesla og meg, og som det har vært sagt tidligere, dårlig samvittighet gir vi faen i og nyter dagen akkurat som den er.  Synnøve Skarbø er hjertelig velkommen hit for å bistå i ryddingen, men ikke i dag. Er det helg så er det helg!

4 kommentarer

4 thoughts on “Optisk illusjon

  1. Slike dager er kjempekoselige, og man trenger slike dager for å hente seg inn igjen. Kjempeherlig blogginnlegg, og tror alle sammen kjenner seg igjen 😊

    Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke ❤😊

    Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *