Matvrak!

Categories Blogg, Hverdagsliv

I dag er Klabb og Babb tre døgn gamle. De spiser, sover og koser seg for det meste hos mammaen sin. Der blir de omsorgsfullt vasket og stelt før de er tilbake i matfatet. De er noen solide matvrak!
Hun lille sorte, ser ut som en liten ball etter at hun har spist. Skikkelig tjukk og god. Han brune er ulite mindre, men ikke mye. Hun la på seg 40g siste døgn, og han la på seg 30. De lider ingen nød altså. Jeg tenker at de bare får spise, og så regner jeg med at valper som babyer selvregulerer spisingen, og at mammaen jager de unna når de får for mye.

Mammaen er allerede rastløs, og maser egentlig litt mye om å få leke litt. Jeg trodde hun skulle være sliten litt lengre. Hun er også veldig interessert i hva valpe-pappa som er i eksil, gjør. Hvorfor er jeg litt usikker på. Er det fordi hun må ha oversikt over en potensiell trussel mot ungene sine, eller fordi hun er klar for å herje litt med han igjen?

Uansett har vi en fin liten hundefamilie, men jeg er veldig spent på hvordan de blir seende ut. At de blir skjønne, har jeg ingen problemer med å tro!

Møt the happy family!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.