Last Updated:

Den som leter, den finner!

Categories Blogg, Hverdagsliv

Jada, det er en kjensgjerning at jeg er en vimsekopp, men det blir verre og verre dette her. Lille Gull skulle låne  tante Veslas Lucia-skjorte, og jeg gikk for å hente den. Selvsagt var den sporløst borte. Altså, her måtte det leiting til!

Jeg har gått gjennom skuff på skuff med klær, men skjorten var ikke å finne. Det jeg derimot fant, var karameller fra den gang Jesus gikk på vannet! Seriøst! Det skulle være julegaver liksom. Jaja.. Hvor galt kan det bli?


Jeg lo litt for meg selv, og gikk opp for å lete videre. Skjorten fant jeg ikke, men blant juletingene fant jeg noe annet som har glippet for meg. Julegaver som jeg kjøpte i fjor! Jeg er sjokket! Det er ikke snakk om å ha kontroll her  i gården!

Godt jeg ikke er ferdig med årets julegaver da, så slipper det å bli dobbelt opp. Jeg var svett og irritert da jeg åpnet ennå en pose, og brått kjente jeg på ren og skjær lykke! Neida, det var ikke skjorten, men ballettskoene til Vesla! De er sikkert for små nå, men nå vet jeg i det minste hvor de ble av! I tillegg fant jeg garnet til en genser jeg begynte på sommeren 2022, men som ligger der som en UFO, fordi jeg ikke fant resten av garnet!

Heldige meg! Nå har jeg noe å henge fingrene i mens jeg funderer på hvor Lucia-skjorta kan være, for den er fortsatt sporløst borte!

God advent! 💜💜💜

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.