Kappløp med tiden

Categories Blogg

Skal si det har vært hektiske dager i det siste. Mer enn nok å henge fingrene i rett og slett. Det gjelder både på arbeid og hjemme.

På jobb har jeg startet opp et nytt prosjekt. Nå skal vi vise frem alle 20 museene våre på en bedre, slik at alle får vite om de fantastiske kulturskattene vi forvalter. Snakk om at dagene raser av gårde med neste års strategier, prosjektplanlegging og budsjettarbeid. Mor er i sitt ess!

På privaten har det vært noe mer brokete. Lille storebror har gått i dekning, Vesla og mor har har hormon-konkurranse. Om å gjøre å bli mest mulig eksplosiv på minst mulig tid over ingenting. Stillingen er uavgjort, men frustrasjonen har nådd nye høyder. Det er godt å kjenne at vi lever!

Snuppa har vært i eksamens bobla og kun lest og vært på jobb. Distré og sliten er ingen god kombo når man har masse eksamener. Likevel har hun stått på og gjort sitt beste. Mer kan ingen forlange.

Den eneste som er komplett lykkelig i hjemmet er den lille pelsdotten som tusler rundt å lager ugang. For tiden er det en del ferdighets trening på han, og det betyr masse godbiter. Er det noe å klage på da?

Jeg ble møtt av et vakkert skue da jeg forlot jobb i går. Det var bare et ubeskrivelig syn.

2 kommentarer

2 thoughts on “Kappløp med tiden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *