Last Updated:

Jeg trenger en MANN!!

Categories Blogg

Nå har jeg forsøkt å kjøpe takstige på egen hånd. Det gikk IKKE bra. Det er så mye tekniske krav som gjør at jeg må vite i detalj ALT om taket og pipa på huset mitt. Taket er tett og pipa på taket!! Holder ikke det eller?!🤬

Mor i huset gjorde seg til latter til slutt med sin uvitenhet. Problemet mitt er følgende: Jeg har eid huset i 21 år, og HAR hatt feier på besøk før, hvordan fikset jeg det uten stige? Det må jo ha vært en stige der da! Eller?

Jeg har sotsvart samvittighet for at jeg ikke fant ut at jeg manglet utstyret før, men sendte følgende melding til feieren:

 

Det er vel forståelig at jeg trenger en mann i huset, for jeg vet ikke grader på taket, høyder og lengder. Sant og si bryr det meg ikke engang!!!

Det går fint å følge oss både på Instagram og Facebook

2 kommentarer

2 thoughts on “Jeg trenger en MANN!!

  1. Er det feieluke innendørs, så har vel feieren vært der og ikke på taket. Men krav om takstige..altså stige montert oppå taket, har vel eksistert i en del år om de må feie ovenfra. Feieren skal ha sikkerhet på jobb. Før stod han, svart og sotete med
    flosshatt, gjerne balanserende på kanten av pipa om den var svær. En vanlig stige derimot..er noe helt annet, og den kan jo forsvinne…en takstige forsvinner ikke. Den er jo skrudd fast. Så det har du neppe hatt da. Konklusjon: Man må ha to stiger, en til å komme opp på taket, og en fastmontert takstige til å bevege seg på når man er der oppe.
    Jeg unngår kravet om den svindyre takstigen ved å la være å fyre. Og det har jeg latt være i mange, mange år. De feier ikke her. 🙂 Men ja, jeg betaler feieravgift likevel. Dobbel avgift, faktisk. Kun en pipe, men den er todelt innvendig, og da heter det to pipeløp hos kommunen når de krever penger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *