Don’t grow up! It’s a trap!

Categories Blogg

Jeg husker ei usedvanlig varm høst-natt for noen år siden. Inne på fødestua hadde jordmor akkurat proklamert at det sannsynligvis ennå var rundt 6 timer til det ville bli noen fødsel. Å gå 17 dager på overtid hadde gjort meg utålmodig, men noen timer til skulle jeg vel klare. Jeg reiste meg opp av senga og gikk tre skritt før jeg snudde meg og gikk tilbake. Ikke snakk om at det kom til å gå 6 timer! Den beibien skulle ut umiddelbart! 15 minutter senere satt jeg fortumlet i senga med en nydelig liten gutt i armene og var blitt trebarns mor.

Det var så hyggelig i forgårs. Lille Storebror var hjemme på besøk. Han malte tak og jeg bakte kaker. Vi gjorde hverandre en tjeneste. Lille Storebror blir nemlig 23 år i dag, og hadde derfor invitert til familiefeiring i går. Da må det hjemmelaget kake til.

Jeg slo til med Snickers kake og gulrot kake, og han grunnet 20 kvm tak. Gjett hvem som gikk seirende ut av den byttehandelen?😂

Lille Storebror er en fin fyr. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen, han gir meg tilbake troen på menneskeheten. Jeg liker den han er. Han er hengiven og nøler ikke et øyeblikk med å vise sin kjærlighet til familien sin uansett hvor vi er. Han hjelper til uten å forvente noe tilbake. Vitenskap som andre ikke skjønner så mye av, er hans store lidenskap sammen med å spille Magic. Han elsker dyr! Alle dyr! Kanskje ikke edderkopper er favoritten men..

Da han var liten gutt så han en måsunge ute på veien som ikke var kommet seg til havet. Han så nabokatten også. Han var vel kanskje 7-8 år da. Den lille gutten kom pilende inn for å hente vaskebøtta og en paraply, så løp han ut igjen til den lille måsungen som lå an til å bli kvelds-snacksen til nabokatten.

Med paraplyen oppslått, sånn at foreldrene ikke angrep ham, brukte han en pinne til å få den lille fjærdotten i bøtta. Så trasket han ned i fjæra og slapp den ned i vannkanten. Der kunne foreldrene gjenforenes og beskytte ungen sin.

Han kan bli sint også, men det er ikke ofte eller uten grunn. Han er enkel sånn. Urettferdighet og mangel på respekt er noe som gjør han eitrende forbannet.
Han er også en av de ærligste personene jeg vet om. På godt og vondt. Da han var yngre var jeg litt stressa, for ikke nok med at han var dønn ærlig, han var totalt uten filter i tillegg. Herlighet det har vært noen episoder der jeg helst skulle sunket i jorda av alt han har fortalt.

Eneste er hun Lykke da. Jeg venter ennå på at han skal komme hjem å fortelle at han har funnet Lykke. Det kunne blitt en romantisk greie!

Nå som Lille Storebror blir 23 år, er han vokst fra å være en liten våghals og til å bli en flott ung mann. Det er så fint å se. Han gjør meg så stolt og glad over å få være mammaen hans.

Ennå er han den lille apekatta mi. Den som ler høyest. Den som lager mest ablegøyer. Den som herjer med onkelbarna. Den som kranglet med Vesla. Den som et med på alt som er gøy. Det er liv og røre der han er.

Han må gjerne bli så voksen som han vil, men for meg så er han fortsatt mamma gutten min.
Håper han får en fantastisk fødselsdag, og at livet vil han godt ❤️

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Don’t grow up! It’s a trap!

  1. Han hørtes ut som en flott fyr 🙂 Sånne folk vil vi ha rundt oss, dønn ærlige, uten filter. De er lette å forholde seg til synes jeg, man vet hva man får 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *