Last Updated:

Mårnings bloggen!

Categories Blogg-Heidi

I dag er der lørdag, og jeg har sovet sinnsykt lenge. Våknet ikke før klokka var 06.40! Det er nesten så jeg fikk litt panikk når jeg våknet, for nå får jeg det så travelt. Halve dagen er jo gått! 

I dag skal jeg sminke meg med det nyeste palettet mitt, som jeg kjøpte for fire år siden, før jeg skal vindus-shoppe alle lekkerbisken jeg ønsker meg.

Jeg skal selvsagt filme mens jeg legger makeupen, slik at du kan følge meg steg for steg. Jeg har forresten også kjøpt meg en ny neglefil for tåneglene som jeg vil demonstrere for deg. Video kommer senere i dag.

Litt av shoppingen skal jeg ta på nett, etter at jeg har bestemt meg for dagens outfit, for det er litt dårlig med cashflow for tiden. Ja, jeg må nok slette handlevogna også etterpå. Det er altså bare så kjiper’n altså! Senere skal jeg ut å handle matvarer, jeg trenger avocado, mango, laks, og yoghurt. Jeg skal selvsagt ta bilde å legge ut sånn at dere ser hva jeg kjøpte. 

Nå nærmer det seg jo sommer her nord, så jeg tenker vi kjører enkel-foret varmekjeledress og ikke dobbel som dagens outfit. Fargetema er blått, for jeg elsker alt det blåe, og fordi en sjømann er min venn.

Jeg tror det blir en spennende dag, og jeg er så glad for å dele den med dere, mine trofaste følgere.

Hvis dere trenger støttestrømper, har jeg en rabattkode som gir deg 1% rabatt på de lekreste kreasjonene i kategorien. Bruk SOOLD og gjør et sikkelig røverkjøp!

Snakkes senere bloggen! Tuddelu ❤️

 

8 kommentarer

8 thoughts on “Mårnings bloggen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.