Categories Blogg

Jeg regner med at det er mange mammaer som får frokost på senga, Ja, de av dere som har barn som våkner opp i anstendig tid. Her i huset er det mor som er våken først, så frokost får jeg ikke. Egentlig er vi ikke så opptatt av mors- og farsdager. Her i huset er det en dag der vi kjøper litt blomster og gjør litt stas ved å lage kort og kake. Så er vi sammen om vi kan.

Blomstene er fra Vesla, og lysestakene er mitt lille impulskjøp. De skal ikke stå der permanent tror jeg, men de har ikke funnet sin plass riktig ennå. De er ennå på leiting..

Vesla hadde lyst å stå for bakingen i går. Hun har begynt med mat og helse på skolen i år, og følte seg klar for å begynne å bake alene. Det synes jeg er fint, så jeg dro til noen venner mens hun jobbet på kjøkkenet. Jeg var litt spent på hvordan det kom til å gå, så jeg var i stadby-mode hele tiden. Brownies kaken laget hun uten å be om råd eller hjelp, og det er ikke toro-pose som jeg ville brukt. Kanskje det er en liten konditor i Vesla?

Hun skulle fylle en Pawlova-bunn som har stått siden jul, men der ble det litt verre. Den var nemmelig blitt knust, så jeg måtte komme hjem å legge puslespill av den. I mellomtiden laget hun noen nydelige vaniljekjeks som hun pyntet.

 

 

Riktig så Salvador Dali-inspirert..

Siden Storesøster har vært på sykehuset hele uken, laget Vesla kaker nok til henne også. Hun er jo ikke bare storesøster, men gudMOR også, så da måtte hun lage litt morsdag til henne. Min mamma nyter helga på hytta, så hun får gaven sin når hun kommer hjem.

Jeg håper alle nyter dagen i dag, morsdag eller ikke. Tenk på at det er en deilig søndag, og den kan bli akkurat så fin som du gjør den til. Før det blir full fart her i huset skal jeg bruke tiden til å rydde og vaske litt. Storebror kommer nemlig hjem på besøk, og selv om han ikke bor lengre veien unna, er det stas når han kommer hjem.

Instagram og Facebook.

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.