Skal vi danse?

Categories Blogg

Reklame | https://www.wish.com/

Som alene-mamma synes jeg det er ganske dyrt for alle fritidsene til jenta mi, men jeg vil hun skal få mulighet til å drive med det som hun liker mest. Vesla er drilljente. Hun synes det er så morsomt med drilldans. Det er liksom greiere med troppsdrill, for da gjør de jo sånne marsjer og greier, og går i uniform, men med drilldans er det konkurranse med glam og glitter. Det er jo en helt ny verden for meg.

Da må hun nesten ha utstyr også. Jeg skulle kjøpe sko og drakt til henne, men innså at jeg måtte søke om utvidet kredittkortet for å få råd til det på de dedikerte sidene for dette, men så ble jeg tipset om å se på Wish. Her kan du opprette konto og gå inn for å se på det allsidige sortimentet.

Vi fant så mange fine drakter og sko, og visa-kortet var lykkelig over å ikke nå smeltepunktet mens vi handlet.

 

Denne er svart med rhinestones og med en liten shorts under skjørtet. Min soleklare favoritt til hennes solo. Det kule er at når jenta har lyst å ta bilder i de nye dansedraktene, fikk jeg trene med kameraet.

Det som er så bra med Wish, er at det er så rimelig at man kan kjøpe mer enn bare en drakt, så mamma’n lot seg enkelt overtale til å kjøpe to når vi først var i gang.

Jeg blir liksom så mjuk om hjertet når jeg ser den lille jenta mi utvikler seg og blir stadig større. Hun blir mer selvstendig og drømmer om eventyr jeg ikke skjønner rekkevidden av. Lita blir stadig større, og jeg vet ikke helt om hverken jeg eller verden er klar for dette. Hun er ikke lengre aspirant men pre-teen, himmel! Nå går tida fort…

 

 

 

 

 

Ikke noen tvil om at man får tilgang til et enormt varesortiment når man har konto å handle på,  og man kan enkelt opprette konto og shoppe blandt det enorme og allsidige sortimentet. Du kan benytte lenken her..

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *