«Låne-pappa»

Categories Blogg

Sommerdager i nord er ikke alltid like varme og deilige. Det fikk Vesla og jeg erfare etter noen herlige, varme dager i hovedstaden. Vi kom hjem til 7 grader, regn og sur vind. Vesla ble skikkelig forkjølet og jeg ble himla værsjuk.  Det ble en uke med skikkelig høstvær før sola kom tilbake.

Da sola kom, var det behov for litt livreddende førstehjelp i hagen, for den hadde fått utfolde seg fritt noen uker og så ikke ut! Det var tilløp til en viss form for uoverensstemmelse mellom mor og datter når det kom til innsats i hagen. Det er ingen tvil om at Vesla gjerne legger asfalt rundt hele huset om hun får bestemme.

Håpefulle skal på ungdomsleir, så mor har trumfkortet om å tjene seg lommepenger i ermet. Vesla mener bestemt jeg driver utpressing og arbeidsleir. Mor er vel til en viss grad enig, men hardt arbeid adler..


Fortsatt har mor ferie, så da er det også tid til å nyte sola og få badet litt.
Vi er så heldige å kan nyte dette rett ved der vi bor. Det er helt nydelig, men vannet er kaldt! Plassen passer best til soling og grilling. Skal vi bade der vannet er litt varmere må vi litt lengre unna.

Selv om vi nyter dagene sammen, Vesla og jeg, er dagene bedre når vi er sammen med andre, og i går hadde vi en «låne-pappa» med oss på tur. Mamma’n fikk litt voksenprat og Vesla fikk en badevenn. «Låne-pappaen» var garantert sliten i ørene når han kom hjem!

Kanskje det er greia? Legge ut på Finn.no at jeg ønsker en timeshare mann? En som kan bli med på turer å gjøre sånne ting som er fint å gjøre sammen med en annen voksen?
Hvis noen har en mann som er uvirksom noen timer kan de leie han ut til litt sånne ting? Da tenker jeg sånn pappa-ting! Det er jo nok av enslige med barn, så det hadde kanskje vært et marked for det.

Nei, sånn virksomhet har visstnok et ord på seg og det skal vi ikke begi oss inn på. Vi er ikke helt der ennå.

Det var ei snill stund uten tvil, og i dag tegner det til å bli nok en nydelig dag. Den skal også nytes til det fulle, for i dag skal Snupsi og ekstra datteren være sammen med oss.

1 kommentar

1 thought on “«Låne-pappa»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *