Husmorvikar, dagens rapport

Categories Blogg

Samfunnet er åpnet opp, så nå er mor tilbake til reisevirksomhet. Første tur var til vakre Svolvær og Kabelvåg. Mor nyter som alltid når hun kan forlate hjemmets lune rede og oppsøke nye eventyr, spesielt når hun vet at Snuppa passer Vesla, og regjerer i heimen.

I Svolvær ble det tid til en bitteliten sightseeing og en kaffe på utekafé før vi dro videre. Hva er vel bedre enn å vandre langs kaikanten og nyte stunden? Særlig når sola faktisk ennå varmet litt.
Etterpå bar det til Kabelvåg, og Nyvågar rorbusenter. Det var en flott plass, og dit vil jeg dra tilbake med jentene.

Det var en nydelig avslutning på en flott og innholdsrik dag, og den ble avløst av en kveld med koselig middag med masse flotte mennesker.

Jentene ja…

I hjemmet stod det ikke like godt til. Vesla var fortsatt preget av vaksinering, og Snuppa hadde lyst å ta del i studentlivet by night. Heldigvis var Storesøster moderator og passet Vesla mens Snuppa fikk noen edruelige timer med studie-jentene. Ikke en full-god løsning for Snuppa, men sånn ble det denne gangen.

Det var ikke like stas å være husmorvikar denne gangen, og mammaen fikk det servert i klare ordelag.

Da jeg kom hjem hadde husmorvikaren forlatt huset for å dra på jobb, men Vesla var hjemme. Det så ut som det hadde ordnet seg til det beste til slutt.

6 kommentarer

6 thoughts on “Husmorvikar, dagens rapport

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *