En søt hemmelighet

Categories Blogg

I det siste har det vært vanskelig å skrive på bloggen. Skillet mellom hva jeg vil skrive, hva jeg kan skrive og ikke bør skrive har vært veldig uklart, derfor har jeg ikke skrevet så ofte.

Jeg er fryktelig sliten for tiden, merker at det har vært et hardkjør over lang tid. Derfor er jeg mye mer tynnhudet og nepper enn jeg vanligvis er.

Jeg har ikke problemer med å være åpen om hvem jeg er, eller å stå for mine handlinger, men det er noen ting jeg ikke vil dele. Hendelser i livet som bare er mine. Vi snakker ikke nødvendigvis om de store tingene, men det er viktig å få lov å skjerme sjela si mot å være fullstendig blottet. Det er noen små herlige detaljer av livet jeg gjemmer for bare meg. De tingene som løfter meg gjennom de trå dagene og som gjør at jeg smiler hemmelighetsfull for meg selv mens jeg stresser gjennom hverdagen.

Av og til virker det også som om noen mener jeg ga bort retten til å holde ting for meg selv da jeg valgte å skrive bloggen, men jeg deler aldri disse stjålne stundene. De er bare mine.

Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne gå tilbake å skrive anonymt igjen. Åpne opp å bare skrive ned det som betyr noe, uten at noen visste at det var meg. Gruble over tastaturet og fortelle om alt som rører seg i livet mitt. De tingene jeg føler jeg ikke skal skrive om, men som ligger i hodet mitt hele tiden og skaper spenning.

Skrive  om de minuttene som gjør så stor forskjell og avgjør om det skal være en ok dag, eller en fantastisk dag.

I dag trodde jeg faktisk at jeg hadde tøyd strikken for langt. Jeg kjente at den dobbelt rollen mellom hva man deler offentlig og privat, var strekt så langt i alle retninger at den var på bristepunktet. Jeg hadde så lyst å skrive om alt det fine, det såre og litt vare som samtidig er så fint. Jeg tror at hvis jeg gjør det,  bryter jeg fortryllelsen. Det vil aldri bli det samme igjen. Derfor nøyer jeg meg med å tenke at livet er fylt opp av søte hemmeligheter som varmer når høsten kommer og det blir kaldere..

2 kommentarer

2 thoughts on “En søt hemmelighet

  1. Man trenger absolutt sånne søte små hemmeligheter, det er det som krydrer hverdagen. Man trenger ikke vrenge sjela si om man skriver blogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.