Blåmandag i sikte?

Categories Blogg

Mimmi har hatt date med Drømmemannen. Eller Lille Gull som han også blir kalt. Lille Gull er nå tre og et halvt år, og i høyeste grad mottakelig for påvirkning. Han har fått leke-verktøy, og Mimmi lærte han å spørre om noen hadde en skrue løs, og om han kunne feste den.

Han skulle fikse skruen på Mimmi, og bemerket at Mimmi ikke hadde blått hår. Hvordan var det mulig? Lille Gull og mammaen bestemte seg for å rette opp i galskapen. Hun kunne jo ikke være så kjedelig på håret!

Mimmi lot selvsagt Lille Gull ordne sveisen, og blått ble det. Det var heldigvis farge som kunne vaskes ut. Lille Gull var veldig fornøyd. Mammaen hans var noe lattermild da hun sa hun var spent på om jeg kom til å få fargen ut av håret.

Selvsagt kom fargen til å gå ut av håret. Skulle den ikke det? Det var jo bare spray! Joda, sa mammaen. Det var spray, men den kunne være litt vrien å vaske ut. Særlig i blondt hår.

Etter fire hårvask kan jeg konstatere at fargespray lar seg vaske ut av håret, men det tar tid. Faren for en blåmandag er dermed avblåst, men tenker Lille Gull skal få ordne mammaen sitt hår neste gang, for til og med ørene på Mimmi var blåe!

P

2 kommentarer

2 thoughts on “Blåmandag i sikte?

    1. Ja, jeg skjønte det etter andre vask! Håret er helt sprøtt i tuppene etter behandlingen det fikk.

      Men det fikser seg nok, hvis ikke er det på tide med en tur til frisøren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *