Last Updated:

Åpent hus for ungene

Categories Blogg

Ungene har sovet i telt to netter. En egenprodusert og tre lånte søte hittebarn. Det ble hotellstandard på ungene, med tre varme måltid og film-kveld.
Huset ser ut som et katastrofe område, men de  unge håpefulle var stor-fornøyd.


«Den som ikke har natta ro, har ikke dagen god.» Vesla var helt utslitt etter to netter med overnatting i friluft. Hun måtte rett og slett ha en aldri så liten time out på sofaen. Den varte ikke så lenge, for hun fikk besøk av en venninne etter en liten time.

Mor i huset synes nok det så ut et solid rot-hus også i hagen, men overlevde det også. Vinden tok seg opp i ettermiddag, så vi fant ut at det var best å pakke ned telt og utstyr før det gikk i stykker.

Det var ikke før teltet var pakket ned og alt var ryddet opp, at sola tittet frem igjen. Men da fikk mor kost seg med en kaffe på terrassen.
Denne helga har vi gått fra å ha et barndomshjem til et barnehjem og vi nyter det fullt ut! Hagen myldret av unger hele tiden, og det er fantastisk. Om naboene er like fornøyd er usikkert, for de håpefulle var ikke tidlig i seng og hvor stille de var vites ikke..

2 kommentarer

2 thoughts on “Åpent hus for ungene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *