Plutselig fikk jeg mye å gjøre

Categories Blogg

Tids-optimist som jeg alltid er, tenkte jeg at det er leeeenge til jul. Jeg begynner alltid tidlig. Har alltid en plan om å ha ting ferdig i god tid. Jeg går fem på hvert år!

Vi hadde lagt planer for jula i god tid. Det var veldig liten vits. Det blir jo ALLTID endringer hos oss 😂

Snupsi skulle feire i kongens klær, men fikk en solid hjernerystelse etter et noe ublidt møte med moder jord. Med 20 minutters varsel var hun på tur hjem til mamma’n. Jeg var jo fornøyd, men Snupsi var skrekkelig dårlig form når hun kom.

Er det noen som tror hun fikk med seg alt hun trengte på 20 minutters varsel? No way! Jeg har kjørt skyttel-trafikk for å skaffe alt hun manglet. Jaja! Beste julegaven jeg kunne fått. Alle fem hjemme til julefeiring ❤️ Ja, også svigersønn og Mimmi-ungene! ❤️

Jeg har hatt speed-baking, speed-shopping og speed-vasking. Tida skal brukes på mine gjeldsarvinger, ikke kjedelige ting.

Nå sitter jeg på tur på jobb. Jeg skal jobbe hele jula, men jeg ser frem til en pustepause fra de søte små og store. Dessuten jobber jeg med et nytt prosjekt på jobb, og det er utrolig morsomt.

Jeg håper alle gir litt pokker i stresset og bruker tiden på de som er viktige. Nyt de fine stundene, de varmer så godt som gode minner på en regnværsdag dag.

God jul til alle sammen, måtte dere få en vakker, hyggelig og fredfull høytid. 🌟🌟🌟

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *