Nå tar jeg skrittet opp og blir en influenser på ordentlig

Categories Blogg

Nå er det ingen tvil i følge de håpefulle. Jeg er blitt skikkelig influenser og villig til å gå langt for å fremstå som vellykket, dog uten hell i følge de ovennevnte. Jeg er i følge ungene, absolutt verste sort!

Nå bør jeg altså fronte både Kvinneguiden, Se &Hør og siste som jeg ble kjent med i dag, Side2.no. Det ble servert påstander om at jeg er villig til å gå langt og lengre enn langt for spalteplass. I går kastet jeg klærne, og i dag planlegger jeg å ta ytterligere et steg mot stjernene.

Mor skal nemlig legge seg under skalpellen! Nå er det hverken pupper, mage eller rumpe som skal til pers, men noen øyelokk som snart er så tunge at de soper i bakken mens jeg går. Vi snakker ikke senkende, tunge og sensuelle øyelokk, her snakker vi så tunge at de må løftes med lift! Ikke facelift, men sånn man leier inn når man skal male et høyt hus.

Når sant skal sies er det overhode ikke en kosmetisk operasjon, men irritasjon i sidesynet og hodepine. I tillegg presses vippene inn mot øyeeple og gjør at jeg stadig har røde og irriterte øyne. Når vippene kommer inn i øyet, får jeg maskara på øyet, og tårene renner som en foss. Fler enn en gang har jeg gått rundt som en klovn med sminke bare i halve ansiktet etter en tåreflom, og det er ikke direkte vakkert. Nå blir det altså historie. Her skal det fikses.

Jeg gruer meg som en liten unge, og er litt redd faktisk. Jeg har nemlig hatt en alvorlig reaksjon på bedøvelse tidligere, og det medførte et hjerte som gikk fullstendig bananas. Det er ikke tvil om at jeg har veldig lyst å avlyse hele greia, men jeg skal nok ta meg sammen og gjennomføre. Jeg måtte ringe klinikken og avklare at jeg er allergisk mot adrenalin og sa at jeg gruer meg litt. De lovet at de skulle ta hensyn til det, og passe godt på meg. Det hår nok veldig bra.

Tilbake til de håpefulle. De har ingen tro på at jeg blir ung og lekker etter dette. Faktisk kommenterte Storesøster tørt at min høye alder tatt i betraktning burde jeg forandre stillingen min på museet. Jeg burde bli satt i monter og brukes som severdighet. Det er fra dine egne man skal ha det.

Jeg sitter hjemme nå, og øver på duckface, for jeg har en plan. Snart skal jeg og duckfacen pryde de fleste forsider i alle media. Jeg skal bli midtsidepike på Internett!

Det blir en innertier og topp 10 på blogghistorie tvert, for nå har jeg alt kastet klærne og skal få fikset på utkikksposten. Bedre kan jeg ikke tenke meg at det blir.

Øvelse gjør mester! …eller?

2 kommentarer

2 thoughts on “Nå tar jeg skrittet opp og blir en influenser på ordentlig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *