Ibux er gift!

Categories Blogg

I går var dagen med masse familiedrama for vår del. For øvrig den dagen det passet enormt dårlig. Ikke for det, når passer det egentlig da? Vår lille firbente venne er i akutt pubertet. Alt han kan, og alt han har lært synes som blåst ut av hodet på han. Han gjør så mange fantestreker, derfor har mor plassert han i mellomgangen. Der har han buret sitt, og mat og vannskål. Dagen startet litt brått, og det ble litt stress da vi skulle dra, derfor satte jeg “reiseveska” hans opp på buret, og dro på jobb.

Vesla hadde to forestillinger med balletten i går, Snuppa og jeg skulle se på første og jeg skulle være vakt på andre. Hektisk og lang dag med andre ord. Snuppa måtte hjem etter skolen og lufte den lille firbente, og lånte bilen min siden hennes var på EU-kontroll. Logistikken var thight men det gikk akkurat.

Ja, helt til Snuppa ringte og fortalte at den lille pelsdotten hadde gjort ugang igjen, men denne gangen gikk det ikke så bra. Han hadde revet ned reiseveska si, og i den ene lommen hadde han funnet en eske med ibux. Dere som har lest tidligere husker kanskje at han er fungerende makuleringsmaskin, og han hadde derfor revet sund eska og knasket i seg ibux. Hvor mange var usikkert.

Ibux kan gi alvorlig forgiftning om hunden eller katten din spiser det. Kontakt veterinær hvis du tror at dyret ditt har fått det i seg.

Den lille firbente på knapt tre kilo måtte rett til veterinæren og få brekningsmiddel og kull. Snuppa dro med han og sendte snap til oss som satt skrekkslagen igjen og håpet på godt nytt. Han var så dårlig. Overhode ikke i form.  Hele den lille kroppen ristet og skalv. Det var så vidt han greide å holde øynene åpne, ville bare sitte hos Snuppa å få kos. Hun måtte være der i en og en halv time før hun fikk ta han med hjem, sliten og medtatt.

Selvsagt ble det ingen forestilling på Snuppa, for hun ville bare være sammen med beibien sin. Hun måtte heller bare komme å hente oss når vi var ferdige. Snuppa var lei seg for å ha gått glipp av når søsteren danset,  men mamma’n hadde fått tatt opptak. Når vi endelig kom oss hjem, satte vi oss i sofaen og koste oss sammen med pelsklingen som begynte å livne litt til, og så på at Vesla danset. Dagen endte forholdsvis godt, men ibux vet jeg ikke om jeg vi ha i hus mer.

 

4 kommentarer

4 thoughts on “Ibux er gift!

  1. Uff da. Bra han fikk hjelp i tide.
    En av våre for lengst døde hunder spiste ei hel eske med sjokoladebiter. Vi visste ikke da hvor farlig det er for hunder å spise sjokolade, men det gikk heldigvis bra. Tilfeldigvis var det mørk sjokolade som ikke er like farlig.

  2. Veldig uheldig, med det sagt er det lurt og ha medisiner, og ting som er giftige høyt og/eller innelåst. Her i huset må jeg faktisk på stol for å hente medisiner, vitaminer og hva det måtte være.. og hvi har hverken barn eller makuleringsmaskiner. Vi har jentene våre, to mops som ikke rører noe slikt. Men better safe than sorry… fin fin dag til deg og dine 🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *