Oppfør deg som folk!!!

Categories Blogg

Jeg tenker det er lurt å få vært litt hos mor og far, før beibien på fire ben entrer livet, og jeg drar derfor til dem noen dager. Blir godt med litt hytteliv for store og små. Være litt ekstra ute og nyte de siste solstrålene før vinteren kommer.

Livet har vært litt merkelig i det siste, og jeg har lurt på om jeg har mistet litt av perspektivet av og til. Brukt trening for å slippe å ta inn all uroen rundt meg.

Det har funket om ikke annet.

Jeg trenger bare litt hjelp til å få satt kompasset i livet mitt støtt igjen, og hvem er vel bedre til det enn mamma  og pappa? Ikke for det jeg vet hva de blir å si uansett.

«Du kan ikke bestemme hvordan andre skal være, bare velge hvordan du vil agere på det. Jobb hardt, vær ærlig og oppfør deg ordentlig så går det godt! Du kommer fra et møblert hjem! Slutt å kaste bort tiden din på vas!»

Samme svaret uansett hva, og det hjelper hver gang. Det er godt med slike fine folk som kan sette kompasset i livet av og til og sørge for at jeg holder stø kurs!

Nu vel! I dag har feriedagen vært tilbragt med ei veldig god venninne i sofakroken. Deilige timer med skravling og latter. Det er balsam for såre hjerter, ingen tvil om det!
Da hun dro måtte jeg ut å kvitte meg med litt stress, og fikk tuslet 7km på tottisene samtidig som jeg fikk nyte den nydelige høstdagen. Da er det bare å vente på at Snupsi kommer hjem fra jobb, og så kjører vi til resten av gjengen!

God helg! ❤️

2 kommentarer

2 thoughts on “Oppfør deg som folk!!!

  1. Jeg hadde også den klokeste moren i verden. Hun satte også ting på plass i hodet mitt, uten å si så mye overhode. Bare ved å være seg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.