Vesla vemmes

Categories Blogg

“MAMMAAAAAAAAA!!!!”

Vesla ropte sånn at jeg trodde verden var i ferd med å gå under, og jeg løp til for å se hvilken katastrofe som var inntruffet. Jeg skjønte kjapt at det ikke stod om liv da jeg så henne, men samtidig så det ut som ungen var på tur til å spy hvert øyeblikk.

“Hva er det?” spurte jeg men en irritert stemme. Irritert fordi det faktisk ikke stod om liv, selv om hun hadde ropt sånn at jeg faktisk trodde det. “Mamma! Kan man bli syk av å ha sex???”

“ØØØØØØØØØH…Hæ?” Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke var sikker på hva jeg skulle svare. Hadde håpefulle snakket men noen om ting jeg måtte bortforklare, hadde hun vært på en porno-side eller…?? Sant å si når jeg tenker etter, har jeg aldri snakket med mine barn om dette temaet i 10 års alderen.

“Hva mener du egentlig?”

“Atte, æ leste på nettet at man kunne bli syk av å ha sex. Mamma! Korsn hæres nån å ha sex? Det e ækkelt og i tillegg kan man bli syk av det?” Jenta grein på nesa og var merkbart vemmet av tanken..

Jeg stotret frem “Ja, du kan så si!” og tenkte i mitt stille sinn at jeg håper du har den innstillingen mange, mange år fremover… Huff!  Og dette fant hun på ung.no.

Vesla blir stadig større, og det synes ikke som om det er mulig å bremse det for en stakkars svarskyldig mamma heller!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *