Wax on, wax off…

Categories Blogg

Blogg-innlegget som ikke ble offentlig-gjort..

Jeg har forsøkt Wax-strips for ansiktet på bikinilinjen for noen år siden. Det resulterte i et blå-sort merke etter stripsen – i EN uke. Ikke videre vakkert, og ikke til å repetere med andre ord.

Jeg fikk wax-strips som var ganske store hos min søster i gave. Jeg har spekulert på om ikke disse var bedre å forsøke på bikinilinjen siden de ble så mye større, fordi min teori var at det da ble en større flate å røske av, og ikke bare konsentrert på et lite område. Men det ble med tanken.

Etter å ha vokset leggene her en kveld, ble jeg sittende og lese på pakken. For legs and body stod det.

Tja… var det ikke bare å prøve ut teorien liksom?

Jeg la stripsen pent på i vekst-sona på begge sidene, og strøyk godt før jeg røsket til! Bedre å gjøre det kjapt og smertefullt fremfor seigpining tenker nå jeg.

Åhhh.. milde himmel! Det var inn i helvete vondt!

Problemet er at de er doble, så det satt jo da fortsatt en til fast allerede.

Jeg var nesten begynt å hyperventilere, men den siste måtte også av! Jeg trakk pusten dypt, og begynte å telle til tre, men røsket den av på to! Det var hysterisk vondt, så jeg krøket meg sammen.

Jeg er ingen sylfide, så valkene la seg beskyttende på det såre området. Jeg satt noen sekunder før jeg reiste meg opp. Det var akkurat noen sekunder for lenge. Alt var klistret seg sammen hud, hår og valker i en salig blanding. Jeg måtte i dusjen!

Med olje, såpe, sminkefjerner og ikke minst hudkrem prøvde jeg å fjerne voksen. Ikke pokker! Det klistret seg sammen straks jeg samlet bena.

Jeg skjønte kjapt at her måtte det sterkere lut til, så løsningen ble å vaske med zalo antibakteriell.. Æ si bare: Gi mæ styrke!!! 😂

Fjerner fett står det. Vel, fettet forble der det har vært hele tiden men voksen ble borte. Likevel forhindret det ikke ei solid blå-mus! 🤭🤭🤭

Not to do again! 🙈🙈🙈

2 kommentarer

2 thoughts on “Wax on, wax off…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.