Last Updated:

Hva med en gratis og virus-fri tur på museum?

Categories Blogg

Reklame | Stiftelsen Nordlandsmuseet

Det er unektelig kjedelig å sitte hjemme. Vi kjenner lysten til å gjøre noe annet etter å ha gjort de vanlige tingene. Oppleve noe nytt. Få nye impulser!

Har du lyst å gå på museum?

På min jobb tilbyr vi alle som en, et trygt og godt museumsbesøk. Du trenger IKKE bekymre deg for smitte et eneste sekund.

Hvis du er i Bodø kan du gå fra Maskinisten og til Bodøsjøen Friluftsmuseum, da kan du få formidling HELE veien. Det koster ikke deg ei krone! Det geniale er at du som sitter i Oslo, eller du som sitter i Bergen eller Kirkenes også kan få formidling langs veien, selv om dere sitter hjemme!

Vi har nemlig en digital museums-vandring som gir deg masse formidling om natur og kultur i dette området. Dette finner du på

Vandringen.no.

For dere som vil lære litt om vår felles historie mens du sitter hjemme i stua, eller for dere som vil la ungene få smaken på vår rikholdige kulturarv mens dere er innestengt hjemme, gå inn her!


Det er en digital side som kan brukes av alle, uansett hvor dere er. Dette er det museet som har åpent når det passer deg best, enten det er tidlig, sent, ja om så midt på natta.

De som sier at det beste i livet er gratis har rett, for denne siden er laget til glede for de som bruker dette som turområde,  men kan brukes av ALLE, og koster ikke ei eneste krone!!

Kjeder du deg og er hjemme og ikke vil ta noen sjanser i disse tider, da bruker du linken og går inn på vårt digitale museum!

VELKOMMEN!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *