Last Updated:

Det er over men ennå litt igjen

Categories Blogg

Da har vi avsluttet vi besøket for hytta for denne gang, men ikke før mimmi-ungen og jeg fikk en lite tur ut. Vi gikk i et nydelig høstvær, og det var tid for den gode samtalen. Det er så fint med det lille hjertet mitt. Hun er alltid så morsom og underfundig å være sammen med. Hun har så mye spennende å snakke om.  Målet vårt var å komme oss ut å få høstet enda litt mer av alle gavene fra naturen, men det viktigste var kvalitetstiden sammen.

 

 

 

Turen var ikke lang, men når man skal lete etter alle skattene, går tiden kjapt. Godt med litt frisk luft i godt vær, spesielt etter det regnskyllet vi ble overrumplet av i går. Det var ikke så lett å finne gavene i dag, men litt fant vi da. Om det var verdt flere timer ute?  Tja.. Vi fant litt mer tyttebær, rognebær og en del mer einebær. Men vi fant jo ei nydelig utsikt da..

Vel hjemme ble det en deilig hjemmekveld med kosemat, godis og masse fint på TV. Vi er alt i alt veldig fornøyd med en herlig høstferie, og det beste er faktisk at den ikke er ferdig ennå. Vi har morgendagen tilgode..

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *