For mye av det gode må være fantastisk!!!

Categories Blogg

Jeg har så ufattelig lyst på no schnavvel!

Den som hadde hatt smash i huset, eller cola zero, eller potetgull med løk! Jeg har så ufattelig lyst på noe totalt utenfor det jeg både har i huset, og som jeg ikke skal trø inn i munnen. Makroner! Eller nybakte boller!

I dag er faktisk første dagen hvor jeg sliter med å kutte på karbohydrater. Det er jo helt sprøtt! Tror aldri jeg har hatt sånn cravings før. Like før jeg satte meg ned å spiste O’boy med skje som erstatning for sjokkis, og sprøstekt løk for potetgull.

Neida, jeg holder meg fortsatt til min fantastiske shot! Den smaker utrolig… KJEDELIG! Men jeg varierer med et glass vann i mellom også da.

Jippi! det er så himla gøy å spare samtidig med at man skal passe på å ikke ese ut!

Vet dere noe som er en aldri så liten kuriositet? Helse-Norge betaler ut en formue grunnet innbyggernes livsstilssykdommer. Det er et stadig økende problem at vi blir syke av måten vi lever på, samtidig som vi i de industrialiserte landene lever lengre. Da er det noen ting som slår meg.

  • Hvorfor koster det mere penger å kjøpe sunn mat enn junk food? Særlig med tanke på at det er årsaken til mange av sykdommene?
  • Hvis vi lever lengre men får mer sykdommer, forringes ikke livskvaliteten da? Er det vits å leve så lenge?
  • Hvis jeg trener 2,5 time i uken slik WHO foreslår, bruker jeg 1300 timer på trening på 10 år? Kan man ikke gjøre mye morsommere ting de timene? Det utgjør nesten 55 dager..
  • Hva skal man gjøre med den tiden livet forlenges? Det forlenges jo på slutten av livet når man får alle sykdommene?
  • Når jeg ikke skal spise junk, drikke alkohol, trene ofte, sove mer… Hva er vitsen med å bli gammel da? Det er jo ikke noe gøy?

Takk Gud at det er helg i morgen, for da kan jeg spise akkurat hva jeg har lyst på, men i mellomtiden nyter jeg et rugsprø med avokado og pepper…

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *