Hvem sa romantikken er død?

Categories Blogg

Vel, uansett hvem det var, så signerer jeg gjerne. I dag gikk hele badoo greia i søpla. Delete! Delete! Delete! Nok får være nok. Fikk nemlig en ytterst romantisk melding inn på chatten min:

Jeg er ingen snerpe, på langt nær ikke. Det er likevel grenser for hva jeg aksepterer av slikt. Det er jo bare ekkelt. Mannen fremstår jo bare som en vemmelig pervo. Hva får menn til å skrive på denne måten?

Jeg lurer på hvilke preferanser denne mannen har for å skrive slikt. Er han en skikkelig douce, eller er han påvirket av porno. Tro hvor ødelagt han er i toppetasjen? Ikke mye EQ på den fyren! Det er selvsagt også mulighet for at det er noen som gjør det for å kødde, men hallo!

Det var vel ikke sånn før sosiale medier gjorde sitt inntog? At man fikk en papirlapp med det samme skrevet på, levert i handa? Enkelte blir så jævlig tøff når de sitter bak et tastatur og en skjerm. Det er så lett å skrive dritt fordi det sjelden blir konsekvenser av det. Det gjelder ikke bare slibrige meldinger, men også mobbing og sure oppgulp generelt.

Nei, badoo har utspillet sin rolle i min vitenskapelige søken på mysteriet rundt kjærester, for nå er det så galt at jeg vurderer kloster…

Og til de menn som tenker det var det ultimate sjekketrikset: Det var fullstendig turn off!!

2 kommentarer

2 thoughts on “Hvem sa romantikken er død?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *